Chiptijd Registratie

STICHTING SPORTLEAD FACILITIES

Tijd-, afstands- en audio&videohulpmiddelen voor atletiektrainingen, atletiek- en loopwedstrijden

IPICO CHIP REGISTRATIE

Aanvraag en reserveringen Electronische Tijdregistratie


De stichting heeft de beschikking over zeven IPICO chipsystemen voor electronische tijdregistratie.


Het is een internationaal gebruikt systeem, onder andere gebruikt bij de marathon van London en Tokyo. Informatie van de Nederlandse importeur is te vinden op www.splittime.nl. Het systeem staat goed bekend. Er zijn diverse atletiekverenigingen in Nederland met een eigen systeem.


Het Ipico systeem heeft automatische uitwisseling met WegWed. Het is het meest gebruikte electronische tijdregistratiesysteem in combinatie met wegwed afgezien van handregistratie.


De apparatuur van de stichting wordt ingezet bij ruim 170 wedstrijden per jaar in de omgeving van Overijssel, Gelderland en Drente, met af en toe een uitstapje wat verder weg.

Meer info, klik voor:

Informatie Ipico systeem

Informatie hoe te reserveren en de kosten

Informatie over de algemene regels bij een overeenkomst


De chips die gebruikt worden zijn huurchips. Hierdoor kunnen de kosten laag blijven voor iedereen. Dit geld ook voor de apparatuur, door de inzet bij veel wedstrijden, waarbij er diverse organisaties het systeem zelf bedienen.
Kalender

De stichting  kan meer en vaker systemen uitlenen, als men zelf het apparaat wil bedienen. Dit betekent: de matten neerleggen, de machine aanzetten, en  de uitslagen verwerken in wegwed. Neem contact op voor informatie.


7 chip systemen, toepasbaar bij wedstrijden van 50- 8000 lopers.

Het systeem is robuust. Uitslagen worden opgeslagen op een USB stick, en kunnen dan ingelezen worden in het wegwed programma van uitslagen.nl. Er is dan wel de chipmodule nodig in wegwed.


Stichting Sportlead Facilities, KvK 62026194 , Zwolle