Chiptijd Registratie

IPICO CHIP REGISTRATIE

Aanvraag en reserveringen Electronische Tijdregistratie


De stichting heeft de beschikking over zeven IPICO chipsystemen voor electronische tijdregistratie.


Het is een internationaal gebruikt systeem. Informatie van de Nederlandse importeur is te vinden op www.splittime.nl. Het systeem staat goed bekend. Er zijn diverse atletiekverenigingen in Nederland met een eigen systeem.


Het Ipico systeem heeft automatische uitwisseling met Stopwatch. Het is het meest gebruikte electronische tijdregistratiesysteem in combinatie met stopwatch afgezien van handregistratie.


De apparatuur van de stichting wordt ingezet bij ruim 140 wedstrijden per jaar in de omgeving van Overijssel, Gelderland en Drente, met af en toe een uitstapje wat verder weg.

Meer info, klik voor:

Informatie Ipico systeem

Informatie hoe te reserveren en de kosten

Informatie over de algemene regels bij een overeenkomst


De chips die gebruikt worden zijn huurchips. Hierdoor kunnen de kosten laag blijven voor iedereen. Dit geld ook voor de apparatuur, door de inzet bij veel wedstrijden, waarbij er diverse organisaties het systeem zelf bedienen.
Kalender

De stichting  kan meer en vaker systemen uitlenen, als men zelf het apparaat wil bedienen. Dit betekent: de matten neerleggen, de machine aanzetten, en  de uitslagen verwerken in stopwatch. Neem contact op voor informatie.


7 chip systemen, toepasbaar bij wedstrijden van 50- 8000 lopers.

Het systeem is robuust. Uitslagen worden opgeslagen op een USB stick, of uitgewisseld via een netwerk. Ze kunnen handmatig of automatisch worden ingelezen in Stopwatch.nl.