Stichting

De stichting biedt naast inzet van apparatuur ook vele andere kwaliteiten

Ervaring met techniek, hardware en software, creatieve oplossing in allerlei omstandigheden. Alles heeft als doel om een eerlijke attractief sportevenement te helpen slagen.


Stichting

De Stichting is opgericht in december 2014 en bestaat uit mensen met jarenlange ervaring op het gebied van professionele tijdwaarneming, afstandsmeting en ervaring met video- en audio. Ook in wedstrijd-organisatie is er een brede ervaring beschikbaar. Zo zijn binnen de stichting de volgende functies vertegenwoordigd:  Tijdwaarnemer baanatletiek, wedstrijdleider, scheidsrechter, starter,  speaker, chef secretariaat.

In verschillende samenstelling hebben de leden van de stichting ervaring met organisatie van o.a. Nederlandse kampioenschappen atletiek, internationale toernooien en  grote wegwedstrijden. Wij weten wat nodig is voor de organisatie  en presentatie van een geslaagd sportevenement.Niets is mooier dan  sporters  verder te helpen en hun grenzen te verleggen. Door alle niveau's in de sport worden we daardoor geinspireerd.