Wedstrijden

Winter slingeren

De eerste zondag in maart is er op de atletiekbaan in Zwolle het Winterslingeren. Dit evenement is een wedstrijd zoals Henk het graag organiseert. Aandacht voor de atleet, gepast gebruik van techniek en bovenal een grote groep van enthousiaste deelnemers en jury die hier al jaren graag naar toekomen.


Westrijd-ondersteuning

De stichting heeft veel ervaring om bij Atletiek en sportactiviteiten te kunnen ondersteunen. Dit kan door het overbrengen van kennis, hoe het bij andere wedstrijden wordt gedaan, wat zaken zijn die maken dat een sportactiviteit soepel kan verlopen. Nestor hierin is Henk van Worp, die al meer dan 40 jaar een enorme hoeveelheid ervaring heeft in het organiseren van sportactiviteiten, atletiekwedstrijden (van klein tot groot, inclusief als chef de mission voor de olympische spelen). Evenementenadvies: Henk@sportleadfacilities.nl of bestuur@sportleadfacilities.nl


De stichting heeft een unieke verzameling aan apparatuur en programmatuur sportactiviteiten te helpen, of weet op zijn minst waar in de omgeving nog meer hulpmiddelen en kennis/kunde beschikbaar is.


Hierna zijn met name de hulpmiddelen voor de Atletiek nader beschreven.

Timetronics


De stichting gebruikt  Timetronics apparatuur; deze werkt naadloos samen met het  AthleticsManager programma, dat beschikbaar is vanuit de atletiekunie. Geen handmatig  inkloppen van uitslagen nodig.

Tom van der Haar

Is de chef ET, heeft die bevoegdheid voor nationale wedstrijden. Al vele jaren is Tom instaat om alleen of in een team de ET vlekkeloos te draaien. Hij geeft  ook cursussen en neemt examens af voor de Timetronics apparatuur