Reservering

STICHTING SPORTLEAD FACILITIES

Tijd-, afstands- en audio&videohulpmiddelen voor atletiektrainingen, atletiek- en loopwedstrijden

Reserveren en Kosten

De stichting heeft zelf beperkte mogelijkheden om ook bediening te doen van aparatuur.  In voorkomende gevallen kunnen we voorstellen dat een zelfstandig werkende operator kan helpen (Nico Swart  of Harm Prins).

Reserveren van de apparatuur / operator moet bevestigd worden met betaling van reserveringskosten. De kosten zijn voor het onderhoud van machine en stichtingkosten. 

Een wedstrijd met 300

deelnemers kost circa 300 euro,

inclusief bediening en uitslag 

verwerking.

Het totaal bedrag bestaat uit

de operator kosten, reiskosten,

circa 100 euro. Uit de machinehuur, 130 euro, de huurchips, 60 euro en een vergoeding voor zoekgeraakte chips. Er zal een bedrag van 20 euro vooruit verschuldigd zijn, dit ter dekking van de onderhoud en stichtingkosten. Bij  annulering zal er geen restitutie zijn van dit geld.


De kosten zijn modulair, men bepaalt zelf welke onderdelen nodig zijn. Het is mogelijk dat men zelf bedient of hiervoor een een aparte operator voor inschakeld, er kan gewerkt worden met startnummer chips.


De kosten van het systeem zijn:

- per machine/ 130 euro

- per deelnemer 20 cent voor een huurchip

-directe gebruikskosten

(niet ingeleverde chips, tiewraps,

verlies of schade)

We rekenen voor een verloren chip 3 euro aan de organisatie. tiewraps kosten zijn 2 euro per 100 stuks (via kortpack.nl zijn ze direct te koop).

Schoenchips zijn herbruikbaar. Doordat de schoenchips genummerd zijn kan zelfs zonder startnummer gelopen worden.

- Uitsorteren chips: 3 euro per 100 volledig ongesorteerd ingeleverde  chips


De machine kan zelf bediend worden, of er kan een operator worden aangevraagd. De operator capaciteit is beperkt. Zelf bediening heeft de voorkeur. In dat geval is het wel noodzakelijk dat men de basis handelingen leert kennen.


Operator kosten: 75 euro, plus 20 cent reiskosten /km

De operator zorgt nooit voor het uitreiken, vastmaakinstructie en inname van chips.


De operator  zorgt voor de  goede vastlegging van de chiptijden. Daarnaast worden , afhankelijk van beschikbare tijd, extra activiteiten uitgevoerd:

Er is als backup een videocamera beschikbaar. Er is een speaker- app, die op een willekeurige tablet draait.  De uitslagen  worden in wegwed verwerkt.


Annuleren/ Aflasten wedstrijd

Gemaakte kosten moeten altijd worden vergoed. Operator kosten   worden gemaakt  vanaf 3 dagen voor de wedstrijd. De vooruitbetaalde kosten  ter bevesting reservering worden niet terugbetaald.


- bij grote lopen (1200+) vragen we een extra toeslag van 100-150 euro om te zorgen voor evt een tweede operator,voldoende backup faciliteiten. Ook zullen dan de chips per blok van 1000 worden afgerekend. Bij grote lopen (1000+) is mogelijk een schouwing nodig van de locatie om op de wedstrijddag alles goed te laten verlopen.


Het aanvragen van chiptijdmeting kan via e-mail naar ipico@sportleadfacilities. Binnen 10 dagen na aanvraag krijgt de aanvrager een definitieve, voorlopige toewijzing of afwijzing. Toewijzingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.   Reserveringen zijn definitief vanaf het moment dat het reserveringsgeld (genoemd in de mail) ontvangen is op de rekening van de stichting.


De aanvrager ontvangt een afspraakbevesting per e-mail. De communicatie loopt via e-mail

Mail

Voor aanvragen is het eenvoudigste een mail te sturen aan:

Ipico@sportleadfacilities.nl

Stichting Sportlead Facilities, KvK 62026194 , Zwolle