Reservering

STICHTING SPORTLEAD FACILITIES

Tijd-, afstands- en audio&videohulpmiddelen voor atletiektrainingen, atletiek- en loopwedstrijden

Reserveren en Kosten

De stichting heeft voor wat bediende wedstrijden praktisch gezien de grens bereikt voor wat mogelijk is met de vrijwilligers van de stichting. Er is nog maar heel beperkt ruimte in de kalender.

Mocht er interesse zijn vanuit een organisatie om te oefenen om een systeem zelf te bedienen, dan is dat zeker mogelijk en we werken er graag aan mee. Houd er wel rekening mee dat de thuisbasis Zwolle is en blijft.

De kosten van het systeem zijn:

- per machine/ 130 euro

- per deelnemer 20 cent

-directe gebruikskosten

(niet ingeleverde chips, tiewraps,

verlies of schade)

We rekenen voor een verloren chip 3 euro aan de organisatie. tiewraps kosten zijn 2 euro per 100 stuks (via kortpack.nl zijn ze direct te koop).

Schoenchips zijn herbruikbaar. Doordat de schoenchips genummerd zijn kan zelfs zonder startnummer gelopen worden.

- Uitsorteren chips: 3 euro per 100 volledig ongesorteerd ingeleverde  chips


De machine kan zelf bediend worden, of er kan een operator worden aangevraagd. De operator capaciteit is beperkt. Zelf bediening heeft de voorkeur. In dat geval is het wel noodzakelijk dat men de basis handelingen leert kennen.


Operator kosten: 75 euro, plus 20 cent reiskosten /km

De operator zorgt nooit voor het uitreiken, vastmaakinstructie en inname van chips.


De operator  zorgt voor de  goede vastlegging van de chiptijden. Daarnaast worden , afhankelijk van beschikbare tijd, extra activiteiten uitgevoerd:

Er is als backup een videocamera beschikbaar. Er is een speaker- app, die op een willekeurige tablet draait.  De uitslagen  worden in wegwed verwerkt.


Annuleren/ Aflasten wedstrijd

Gemaakte kosten moeten altijd worden vergoed. Operator kosten   worden gemaakt  vanaf 3 dagen voor de wedstrijd .


- bij grote lopen (1200+) vragen we een extra toeslag van 100-150 euro om te zorgen voor evt een tweede operator,voldoende backup faciliteiten. Ook zullen dan de chips per blok van 1000 worden afgerekend. Bij grote lopen (1000+) is mogelijk een schouwing nodig van de locatie om op de wedstrijddag alles goed te laten verlopen.


Het aanvragen van chiptijdmeting kan via e-mail naar ipico@sportleadfacilities. Binnen 5 dagen na aanvraag krijgt de aanvrager een definitieve, voorlopige toewijzing of afwijzing. Toewijzingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.   Wedstrijden in een bepaald  kalender jaar, met herhaling het  jaar erna op de gelijkaardige dag (1ste zaterdag van de maand e.d), hebben voorrang boven nieuwe aanvragen. Laatste weekenddagen van een maand gaan voor de 4de  zaterdag/zondag van een maand, ingeval dat  een maand teruggaat van 5 weekenden naar 4 weekenden.


De aanvrager ontvangt een afspraakbevesting per e-mail. Na akkoord geven is de overeenkomst definitief. De communicatie loopt via e-mail

Mail

Voor aanvragen is het eenvoudigste een mail te sturen aan:

Ipico@sportleadfacilities.nl

Stichting Sportlead Facilities, KvK 62026194 , Zwolle